Hem

Hur köper man  en bil med låg inkomst?


År 2014 köpte amerikaner 16,5 miljoner bilar. Det betyder att 45.205 bilar såldes på en dag. Om du tittar på det otroliga antalet bilförsäljningar kommer du att inse att alla runt omkring dig köper bilar. Om du vill köpa en bil men inte kan göra det på grund av din låga inkomst, behöver du inte ta hjälp av en rovköpande här-betalande-här långivare. Det finns hopp för dig.

Car Ownership Program - En Silver Fodring för personer med låg inkomst

Icke-vinstdrivande organisationer har startat bilägande program i landet för att uppfylla bildrömmen för personer med låg inkomst. Om du blir berättigad till programmet kommer de ideella organisationerna att ge en gratis bil eller erbjuda ett bidrag för att köpa en bil.

Hur man köper en bil med ett ägarprogram?

Att köpa en bil med hjälp av ett bilägande program kan vara en ansträngande uppgift för en nybörjare. För att göra det enkelt och stressfritt, följ stegen nedan:

>> Hitta en ideell organisation som tillhandahåller bilägare i ditt område.

>> Kontrollera om du uppfyller programmets behörighetskriterier;

>> Håll dina finansiella dokument och kontoutdrag redo; och

>> Skriv en uppsats som visar ditt behov av en bil.

Vad ska du göra om du blir avvisad för ett Car Ownership Program?

Om en ideell organisation avvisar din begäran om att få förmåner enligt ett program för bilägande, oroa dig inte. Du kan ansöka till en online bilfinansiering som tillgodoser dina behov och erbjuder låginkomst-motorlån.

Med internets framträdande har konkurrensen ökat på den automatiska finansieringsmarknaden. Och ökad konkurrens har tvingat långivare och autofinansieringsföretag att öppna sina dörrar till bilköpare med låg inkomst.

Hur får man ett låginkomstmotorlån?

För att erhålla låginkomstmotorlån, följ de tips som nämns nedan:

1. Gör nedbetalning

När det gäller att köpa en bil, tar de låga inkomsterna spänningar på betalning. Men du behöver inte oroa dig för det. Det finns inget behov av att ansöka om ett upprörande personligt lån för att hantera betalning. Du kan utnyttja dina besparingar och samla in pengar till förskottsbetalning.

2. Förbättra din kreditpoäng

Negativ information finns kvar i din kreditrapport i flera år. Men det betyder inte att du måste lida av dålig kreditpoäng idag. Här är några tips som kan hjälpa dig att förbättra din kredit värdering och öka dina lån godkännande chanser:

1. Kontrollera din kredit rapport;

2. Tvist alla fel som du hittar i kreditupplysningen;

3. Gör betalningar och förhandla med kreditorer för att ta bort skulden från din kredit rapport; och

4. Betala dina räkningar i tid för att säkerställa en stabil betalningshistorik.

För mer tips om hur kan du få ett sms lån kolla på smslåntips.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar